| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Duurzaam ondernemen en aandacht voor het milieu gaan hand in hand. Er zijn dan ook talloze mensen die interesse hebben in de ontwikkelingen op dit gebied.

body

Voor iedereen die beroepsmatig of privé interesse heeft in de actuele ontwikkelingen op milieugebied, duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen, is het lidmaatschap van de VVM netwerk van milieuprofessionals een absolute aanrader.

De leden van de VVM netwerk van milieuprofessionals zijn interessant voor het persoonlijke netwerk van mensen die graag in contact komen met gelijkgestemden die professioneel werkzaam zijn in het veld.

Diverse secties binnen de VVM netwerk van milieuprofessionals zoals o.a. Duurzaam Ondernemen, Voedsel en Landbouw, Verkeer en Vervoer, Afval, en Water organiseren bijeenkomsten en activiteiten, waardoor u zich verder in deze en andere onderwerpen kunt verdiepen.

Een nieuw lid ontvangt het tijdschrift Milieu, diverse nieuwsbrieven, gratis toegang tot de Vakbeurs Energie, workshops plus diverse andere voordelen.

Daarnaast maakt iedereen die lid wordt in de periode van 28 augustus t/m 23 september kans op een gratis promotievideo door Bureau MVO of een gratis stand op één van de VVM symposia.

Op de website www.wordVVMlid.nl is alles te lezen over deze actie en de voordelen van het lidmaatschap. Meer informatie over de VVM netwerk van milieuprofessionals is te vinden via de website www.vvm.info

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst