| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
nd_aanmelding_aanmelden_FORM

Aanmelden als lid van de vereniging Noorden Duurzaam

Stappen

  1. Maak een inlogaccount aan voor jezelf (linkje "Nieuw account" rechtsboven), log in en kom dan terug hier.
  2. Vul deze pagina in en klik op "Aanmelden". Je krijgt een automatische bevestiging.
  3. Na handmatige controle schrijven we je in. We vermelden je in de ledenlijst en de transitieatlas overeenkomstig je wensen. Je ontvangt een bevestiging, een contributiefactuur en het verslag van de laatste ALV.
  4. Ben je ingelogd dan kun je bij "Instellingen" (rechtsboven) je gegevens en je lidmaatschap bewerken.

Soort lidmaatschap

Kies vanuit welke maatschappelijke geleding je wilt deelnemen aan de vereniging.

Persoonlijke gegevens

Je naam kun je instellen bij je accountgegevens, onder Instellingen (rechtsboven). We vermelden je naam in de ledenlijst. Onderaan deze pagina zie je een voorbeeld.
Je mailadres kun je instellen bij je accountgegevens, onder Instellingen (rechtsboven). We vermelden je mailadres niet in de ledenlijst.
Voor vermelding in de ledenlijst: je woonplaats, gemeente of provincie
Foto:
Voor vermelding in de ledenlijst.
Voor vermelding in de ledenlijst: je persoonlijke profiel op bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook, of op de website van je bedrijf of instelling.

Organisatiegegevens

Naam van bedrijf, instelling of netwerk
Je functie bij deze organisatie
Logo:

Factuurgegevens

Vul hier in hoeveel betaalde banen (fte) de organisatie heeft in Noord-Nederland. Hiermee wordt hieronder de jaarcontributie berekend. Ben je deeltijdzzp’er dan vul een getal tussen 0 en 1 in.
Vul hier de volledige adressering in zoals je die op de pdf-contributiefactuur wilt hebben. Dus naam, evt. t.a.v., adres, postcode en plaats. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor contributiefacturen en worden niet met derden gedeeld.
Vul hier een referentie in voor je eigen administratie, bijvoorbeeld een kostenplaatsnummer. Dit wordt op de jaarlijkse contributiefactuur vermeld.
Vul hier het mailadres in waar de pdf-contributiefactuur naar toe moet. Contributiefacturen versturen we alleen per mail, niet met de post. Dit mailadres gebruiken we uitsluitend voor contributiefacturen en delen we niet met derden.

Zelfmelding in de transitieatlas

Kies gebied:
Kies continent
Kies land
Kies landsdeel
Kies provincie
Kies gemeente
Kies stadsdeel, plaats of wijk
Kies wijk of buurt
Met een zelfmelding op deze kaart kun je initiatieven toevoegen en verbanden leggen met andere vermeldingen. Je krijgt bericht als je zelfmelding is vrijgegeven door de kaartredacteur. Via Instellingen kun je je zelfmelding wijzigen. Ook op andere kaarten kun je zelfmeldingen en toevoegen. Kaartredacteuren kunnen redactionele vermeldingen van organisaties toevoegen (niet van personen). Vermeldingen van leden van Noorden Duurzaam worden met een accent weergegeven.
Kies in welke kaartsectie je organisatie vermeld moet worden

Vermelding in de ledenlijst

De ledenlijst is openbaar.

Belangstelling

Socials