| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
U bent hier op de aanmeldpagina voor lidmaatschap en volgen van Noorden Duurzaam. Meer weten over de vereniging? Lees de Welkompagina, of iets meer op Noorden Duurzaam Achtergronden. U kunt ook een recent jaarverslag en beleidsplan opvragen bij het secretariaat.

Hoe werkt aanmelden?
  1. U vult deze pagina in en klikt op "Opslaan". U krijgt een mail met de ingevulde gegevens.
  2. We maken een persoonprofiel/organisatieprofiel voor u en mailen uw inlogcodes. Bij vragen bellen we.
  3. Wilt u lid worden en accepteert de vereniging uw aanmelding dan schrijven we u in. U krijgt een contributiefactuur.
  4. Welkom bij de vereniging! We helpen u graag op weg met vinden of opstarten van een tafel.
NB. Hebt u al een persoonprofiel en wilt u een organisatieprofiel toevoegen, dan kan dat via "Mijn overzicht" als u bent ingelogd.

Lid of volger?

Als volger wordt u periodiek geïnformeerd en kunt u tafels en projecten volgen. Volger worden is kostenloos. Lidmaatschap biedt meer: u hebt inspraak, u bent in beeld en u kunt actief deelnemen aan tafels, projecten en de communicatie daaromheen. U draagt bij aan de begroting van de vereniging en uw tafel (zie de contributiecalculator rechts onderaan) en u kunt met meer effect bouwen aan uw netwerk, aan uw kennis, en aan de duurzaamheid van onze regio.

Persoonprofiel of organisatieprofiel?

Bij Noorden Duurzaam zijn we niet anoniem maar maken we ons bekend als organisaties èn als personen. Dat brengt ons met elkaar in contact. Het versterkt de maatschappelijke beweging voor duurzame ontwikkeling en het bevordert de markt voor duurzame producten en diensten. Wordt u lid of volger dan krijgt u daarom altijd een eigen persoonprofiel. Bent u van een organisatie dan kunt u ook een organisatieprofiel aanmaken. Persoonprofielen en organisatieprofielen van leden staan in de ledenlijst èn in de profielenlijst; profielen van volgers staan alleen in de profielenlijst.
Uw persoonprofiel
Deze gegevens komen in uw openbare persoonprofiel op noordenduurzaam.nl.
Noorden Duurzaam vraagt iedereen die zich aanmeldt als lid om ook persoonlijk de doelstelling van de vereniging te onderschrijven. De bovenstaande tekstregel komt in het tekstveld "Intentie" op uw persoonprofiel. Na inschrijving kunt u die tekst naar wens aanpassen.
Locatie
De plaats waar u woont of werkt
Vul hier uw persoonlijke twitternaam in, bijvoorbeeld @herbertvandertuin. Of voer dit later in op uw persoonprofiel. We gaan u volgen en we gebruiken het ook om via twitter mensen naar u te verwijzen. Zie ook het kruisvakje "Embargo" verderop.
Voor onze administratie
Deze gegevens komen niet op de website en worden niet aan derden verstrekt.
Noorden Duurzaam wil graag beleefd kunnen corresponderen.
Naar dit adres sturen we uw inlogcodes en andere berichten van de vereniging. Per mailadres kan maar één persoonprofiel worden aangemaakt.
We willen u graag rechtstreeks kunnen bellen als we een vraag hebben.
Adressering persoonlijke contributiefactuur
Noorden Duurzaam verstuurt contributiefacturen als pdf per mail, maar er moet uiteraard wel een goed postadres op staan. De onderstaande gegevens hebben we daarvoor nodig. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor facturen van de vereniging en worden niet aan derden verstrekt.
Alleen in te vullen bij een buitenlands adres.
Uw organisatieprofiel
Bedrijven, instellingen, overheden, netwerken, lokale werkgroepen en meerpersoons huishoudens kunnen een organisatieprofiel invullen. Wilt u lid of volger worden als persoon dan vult u alleen het persoonprofiel in. Organisatieprofielen zijn openbaar. Na inschrijving kunt u het organisatieprofiel bewerken en aanvullen, bijvoorbeeld met een logo.
Vul hier de organisatienaam in zoals u wilt dat die in de ledenlijst van de vereniging of van een tafel staat. Bijvoorbeeld "Gemeente Súdwest-Fryslân", "De Schone Toekomst BV", "Werkgroep Fairtrade Groningen", "Familie de Vries".
Als u een organisatie aanmeldt, wat is dan uw functie binnen deze organisatie? Wordt of is uw organisatie lid van de vereniging dan kunt u ook andere functies, personen en organisatieonderdelen toevoegen. Uw collega's kunnen dan zonder extra lidmaatschapskosten deelnemen aan tafels en projecten.
Noorden Duurzaam vraagt alle organisaties die zich aanmelden als lid om de doelstelling van de vereniging te onderschrijven. De bovenstaande tekstregel komt in het tekstveld "Missie" op uw organisatieprofiel. Na inschrijving kunt u die tekst naar wens aanpassen en bijvoorbeeld vervangen door de missietekst of de duurzaamheidsdoelstelling van uw organisatie.
Locatie
Vermeld hier uw locatie. Na inschrijving kunt u meer locaties toevoegen.
Wat is het algemene mailadres van uw organisatie?
Vul hier de twitternaam van uw organisatie in, bijvoorbeeld @schonetoekomst.
Voor onze administratie
Deze gegevens komen niet op de website en worden niet aan derden verstrekt.
Bent u een netwerk dat zich (mede) richt op duurzaamheid dan maken we voor u geen organisatieprofiel maar een netwerkprofiel. Zie ook Vragen en antwoorden.
fte
Vul hier het aantal betaalde fte's van uw organisatie in. Dit getal gebruiken we om uw contributie te berekenen. Bent u particulier dan vult u 0 in. Bent u zzp-er dan vult u maximaal 1,0 in. Reken alleen fte's in Noord-Nederland. Wilt u uw contributie weten gebruik dan de Contributiecalculator rechts onderaan op deze pagina.
personen
Hoe groot is het aantal personen bij u? Dit is altijd een geheel getal. Bent u met 20 fulltimers en 100 parttimers vul dan 120 in. Bent u een onderdeel van een organisatie met vestigingen buiten de regio, vul dan alleen het aantal personen werkzaam in Noord-Nederland in. Bent u een particulier of ZZP-er vul dan 1 in. Meldt u een huishouden of een werkgroep aan vul dan het aantal leden in. Dit getal is voor de statistiek. We publiceren op de website alleen totalen per categorie.
Noorden Duurzaam maakt nieuwe lidmaatschappen zichtbaar in de ledenlijst en op de voorpagina van de site, en geeft er aandacht aan via twitter. Ook een nieuwe ledeninterview en vermelding in de nieuwsbrief of de LinkedIngroep zijn mogelijk. Selecteer Embargo als u voorafgaand overleg wilt over de bekendmaking van uw lidmaatschap in deze kanalen. We houden uw aanmelding dan aan en nemen contact op over de invulling van uw organisatieprofiel, de datum van inschrijving en eventueel een persbericht.
Adressering contributiefactuur voor uw organisatie
Noorden Duurzaam verstuurt facturen alleen via de mail. Voor een correcte adressering hebben we de onderstaande gegevens nodig.
Staat u in het handelsregister dan hier graag dezelfde naam als daar. Bent u een particulier dan vult u hier uw naam in zoals u die op de contributiefactuur wilt zien, bijv. "dhr. H. de Vries".
Bijvoorbeeld: "t.a.v. de afdeling Administratie". Dit veld is niet verplicht.
Straat en huisnummer of "Postbus" + nummer.
Vul hier het mailadres in waar de factuur naartoe gestuurd moet worden.
Bijvoorbeeld een kostenplaatsnummer of ordernummer.
Hier kunt u vragen of opmerkingen invoeren. U kunt ook mailen naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
CAPTCHA
Deze vraag is om spam op deze website te voorkomen. Mededeling voor spammers: Please note: ALL new accounts and all submissions are checked manually to prevent spam.
Image CAPTCHA
Voer de lettertekens in (niet hoofdlettergevoelig).
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst