| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
LinkedIn discussiegroep voor duurzame innovatie, gestart door Andreas Knol, Bluelarix, Bolsward.

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

We hebben de titel van de group aangepast, omdat we denken dat het beter de lading dekt die we willen gebruiken voor de groep. We willen met Innovatie Labs een platform zijn, discussieren over de zinvolheid van producten en concepten, over problemen bij productontwikkeling, over succesvoller een design project starten.

En vooral praten over het zeer vroeg inschakelen van gebruikersonderzoek en experimenten om nieuwe behoeften te ontdekken, ruimte voor verbetering te achterhalen. Dat is anders dan marktonderzoek, dieper en geeft meer ruimte voor echte verbeteringen en vernieuwingen. We denken dat er veel bedrijven zijn die graag iets anders zouden willen, een nieuw product of een wijziging in hun portfolio, maar niet weten wat of hoe dat aan te pakken.

Of we krijgen als ontwerpbureau klanten met een specifieke vraag om een product te ontwerpen, terwijl wij graag eerder aan tafel hadden willen zitten om te bespreken of het product wel zinvol is in die markt, voor die gebruiker en of de probleemstelling niet aangepast had moeten worden.

(Bron: LinkedIn group)

Kerngroep
Admin
Vorm

Online

Website

https://www.linkedin.com/groups/Innovation-Labs-Design-Strategy-2317592?

Bestanden

     
    Socials