| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

De Europese Commissie heeft onlangs ingestemd met een heffing voor zonnepanelen die naar Europa worden geƫxporteerd. Het gemiddelde heffingstarief bedraagt 47%, wat bovenop de inkoopprijs van panelen komt.

body

Door deze beleidsmaatregel dreigen zonnepanelen voor de consument duurder te worden, terwijl het laten dalen van de prijzen juist een must is voor een snelle adoptiefase van zonnepanelen.

win gratis zonnepanelen dutch solar group: win gratis zonnepanelen dutch solar groupwin gratis zonnepanelen dutch solar group: win gratis zonnepanelen dutch solar groupDe missie van de Dutch Solar Group is zonne-energie voor iedereen toegankelijk maken. Dit door groot in te kopen en de hierdoor onderhandelde korting terug te geven aan de klant. Kortingen lopen op tot 30%, waardoor de heffing van de EU deels ongedaan wordt gemaakt.

Om steeds meer mensen kennis te laten maken met energie van de zon heeft Dutch Solar Group nu ook een winactie met kans op gratis zonnepanelen opgezet. Via www.wingratiszonnepanelen.nl maken mensen nu kans op een set van 3 gratis zonnepanelen. Uit de goede antwoorden wordt op 1 juli 2013 een winnaar getrokken. Met dit initiatief wil Dutch Solar Group nog meer huishoudens stimuleren om hun eigen energie op te wekken.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst