| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Netwerkorganisatie voor schone innovatieve technologie

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

De ambitie van de CleanTech Alliantie is ondernemers te ondersteunen, bestaande kennis te bundelen en nieuwe kennis te ontwikkelen door innige samenwerking tussen MKB, kennisinstellingen en overheid. Hierdoor moet het voor ondernemers aantrekkelijk worden om te investeren in duurzame technologieƫn en moet Noord-Nederland een aantrekkelijk regio zijn voor buitenlandse investeerders en buitenlandse ondernemingen die zich in Europa willen vestigen.

De CleanTech Alliantie is een netwerkorganisatie, getrokken door het bedrijfsleven en kennisinstellingen die ondersteund wordt door de overheid. Syntens is de aanjager van deze CleanTech Alliantie vanuit haar rol om MKB bedrijvigheid te stimuleren, het leggen van inspirerende verbindingen en het creƫren van nieuwe business.

(Bron: www.cleantechalliantie.nl)

Doel

CleanTech biedt kansen voor het bedrijfsleven om geld te verdienen aan schone technologie.De ambitie van de CleanTech Alliantie is de ondernemers te ondersteunen, bestaande kennis te bundelen en nieuwe kennis te ontwikkelen door innige samenwerking tussen MKB, kennisinstellingen en overheid.

Kerngroep
Noorden Duurzaam Webredactie
Vorm

Informeel

Status

Niet actief

Website

http://www.cleantechalliantie.nl

Bestanden

     
    Socials