Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
TT Energietransitie eigen woning Noord-Nederland
Kengegevens
TafelsoortThematafel
OnderwerpEnergietransitie eigen woning
WerkgebiedNoord-Nederland
StatusNiet actief. Er is langer dan een jaar geen bijeenkomst geweest of de webpagina van de tafel is gedurende langer dan een jaar niet bijgewerkt.
Manifest
Missie“Het verzamelen en genereren en delen van kennis over hoe de eigen woning bezitter tot actie aangezet kan worden om te investeren in energiebesparing en tot overgang naar het gebruik van duurzame energiebronnen. ”
Lidmaatschap
CriteriaLeden moet relevante kennis over het onderwerp kunnen inbrengen. Dat kan ervaringskennis zijn of wetenschappelijke kennis. De tafel is niet bedoeld om specifieke producten of diensten te promoten.
VoordelenDoor beter begrip over wat de eigen woning bezitter beweegt kan de conversie versneld worden en daarmee de markt voor duurzame diensten en producten groeien. Door lid te worden zit je op de eerste rang als het gaat om het vertalen van deze kennis naar nieuwe markt aanpak.
KostenEr wordt van leden een beperkte bijdrage aan de tafel gevraagd om de continuïteit te waarborgen, naast het lidmaatschap van de vereniging. De hoogte van die bijdrage wordt door de tafelleden zelf bepaald, mede op basis van de acties die we willen nemen. Op dit moment bedraagt de tafelbijdrage 0,2 x de contributie
Informatiehenk.de.vries@noordenduurzaam.nl
Aanmeldenhenk.de.vries@noordenduurzaam.nl