| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Op 15 september presenteert Peter Bootsma "Nieuwe politiek voor groene groei" tijdens Open Coffee Haren, een open netwerkbijeenkomst in de Hortus Botanicus in Haren.

body

Open Coffee Haren is een informele koffie-ochtend voor ondernemers en ondernemende mensen. Elke derde donderdag van de maand wordt van 09.30 tot 11.30 uur de Open Coffee georganiseerd bij Hortus Botanicus Haren.

Van 10.00 tot 10.10 uur is er een presentatie, waarin kennis en ervaring gedeeld wordt omtrent een onderwerp. Deze maand wordt de presentatie verzorgd door Peter Bootsma, van de vereniging Noorden Duurzaam, en heeft als titel: “Nieuwe politiek voor groene groei”.

Peter: “De economie wordt in rap tempo circulair en CO2-neutraal. De politiek blijft echter hangen in een systeem uit 1848 en werkt ook lokaal te weinig mee. Dat kan veel slimmer. Ik wil laten zien welke kant het uit gaat, hoe het Noorden experimenteert (ook in Haren!), en wat duurzame ondernemers daaraan hebben.”

Na de presentatie is er de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie/ thee vragen te stellen aan Peter en te netwerken.

Voor deze netwerkbijeenkomst hoeft u niet lid te zijn. U bent van harte welkom om ook te komen. Kosten bedragen €5,00 inclusief koffie/thee. Aanmelden is niet nodig, u kunt komen en gaan wanneer u wilt.

 
Socials