Deze bijeenkomst is bedoeld voor horeca ondernemers die verder willen met duurzaamheid binnen het bedrijf of hierover geïnformeerd of geïnspireerd willen worden. Ken je cafetaria’s, visboeren of lunchrooms voor wie deze bijeenkomst nog meer interessant kan zijn? Nodig ze dan gerust uit!
Agenda van de bijeenkomst:
• Toelichting van Klaas Mud over het gebruik van duurzame materialen zoals composteerbare bakjes.
• Presentatie van Marco Agema van Friet van Piet, de meest duurzame cafetaria van Noord Nederland.
• Uitwisseling “wat betekent duurzaamheid binnen het bedrijf voor jou?”
• Workshop “wat is duurzaamheid op het bord?” door Niels van Felius en studenten van Stenden University met o.a.
o Storytelling
o Lifecycle Analysis
o Derving
• Rondje: welke thema’s behandelen we bij de volgende bijeenkomst?
Aanmelden voor deze bijeenkomst: door een mail te sturen naar p.adema@friesemilieufederatie.nl
Locatie:
Snackbar By It Alddjip
Molkenkelder 8
8941 AJ Techum
Leeuwarden