| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

De Groninger Energie Koepel (GrEK) en Noorden Duurzaam gaan een partnerschap aan. Beide organisaties zetten zich in voor duurzame ontwikkeling en profiteren van de nieuwe samenwerking.

body

GrEK wordt lid van Noorden Duurzaam waardoor zij gemakkelijker kan samenwerken met de andere tafels bij de vereniging. Noorden Duurzaam bevordert dat ook doelgroepen van GrEK, zoals woningeigenaren en onderwijsinstellingen, via een eigen vertegenwoordigend orgaan of met een nieuw in te richten tafel bij de vereniging worden betrokken.

Projecten
GrEK en Noorden Duurzaam willen door tafelsamenwerking een nieuwe categorie projecten mogelijk maken en benutten. Het gaat daarbij om grotere, samenlevings-brede projecten gericht op duurzame energie. Initiatiefnemers voor transitieprojecten, zoals GrEK, bereiken hun doelgroepen dan niet alleen via de media en de persoonlijke netwerken, maar ook door rechtstreekse samenwerking met tafels bij Noorden Duurzaam.

Energietransitie
Het partnerschap van GrEK en Noorden Duurzaam staat verder in het licht van het provinciale programma voor energietransitie. De provincie wil de werkwijze van Noorden Duurzaam als instrument inzetten. De blik is gericht op verbreding naar alle doelgroepen die met energie te maken hebben.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst