| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Op dit moment wordt er o.a. hard gewerkt aan de ontwikkeling van de communicatie van Noorden Duurzaam. Zo wordt er een communicatieplan opgesteld en de webredactie is druk met het optimaliseren van de website. Ook is de vereniging is actief op diverse sociale media: LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Op welke online media bent u actief? Waar gaat u ons volgen en waar kunnen we u volgen?

body

LinkedIn-groep
Wanneer u een profiel heeft op LinkedIn kunt u (gratis) lid worden van groepen. Zo kunt u lid worden van de LinkedIn-groep "Noorden Duurzaam". Wanneer u lid bent van onze groep kunt u discussies plaatsen en reageren op discussies welke ingezonden zijn door de andere leden. Het biedt een platform om met elkaar in gesprek te gaan over diverse duurzame onderwerpen.

LinkedIn-bedrijfspagina
Als LinkedIn-gebruiker kunt u ook bedrijven gaan volgen. Het logo van de bedrijven die u volgt komen automatisch op uw profiel te staan. Door de LinkedIn-bedrijfspagina van "Noorden Duurzaam". volgen ontvangt u onze updates – nieuws, uitnodigingen en verslagen – in uw overzicht op uw startpagina. Zo kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van Noorden Duurzaam en kunt u dit gemakkelijk delen met uw eigen netwerk.

Facebook
U kunt ons zowel vanuit een persoonlijk als vanuit een zakelijk profiel de volgen op Facebook. Op Facebook delen we agenda-items van de website, duurzaam nieuws en informatie over de vereniging. Waar mogelijk vermelden (taggen) we instanties die hierbij betrokken zijn. Plaatst u zelf berichten op Facebook m.b.t. de vereniging? Dan kunt u ons taggen met @NoordenDuurzaam. Wij krijgen daar melding van en kunnen het bericht eventueel delen.

Twitter
Op Twitter zijn we te vinden onder de profielnaam de @NoordenDuurzaam. Ook hier is het alleen mogelijk om te volgen wanneer u zelf een account hebt. Volgt u ons en volgen wij u nog niet? Stuur ons een persoonlijk berichtje via Twitter en we gaan u zo spoedig mogelijk volgen. Via Twitter brengen we u op de hoogte van onze agenda-items, onze nieuwsberichten en andere (duurzame) ontwikkelingen. Vermeld @NoordenDuurzaam in uw updates en de kans is groot dat uw tweet geretweet wordt.

Google+
Heeft u een gmail-account dat kunt u ons volgen op Google+. Wanneer u ons volgt ontvangt u updates met nieuws, uitnodigen en verslagen in op uw eigen startpagina. Bent u enthousiast over onze vereniging? Dan kunt een review achterlaten op deze pagina. Daarnaast kunt u via onze pagina een routebeschrijving inzien naar ons kantoor.

YouTube
Trots zijn we op de eerste video “Een geschiedenis van duurzaamheid” die we hebben geplaatst op ons YouTube-kanaal. De Groningse milieuhoogleraar Ton Schoot Uiterkamp vertelt in 8 minuten wat de essentie is van duurzame ontwikkeling. Hij gaat in op de geschiedenis van het begrip. Het besef dat oneindige groei in een eindig systeem niet kan blijkt in de geschiedenis al vaker te zijn opgedoken. We weten het dus wel, als mensheid, maar er moeten nog wat knoppen om, om er ook echt naar te handelen. De komende tijd zullen er met enige regelmaat nieuwe video’s aan toegevoegd worden.

Online ambassadeur
Meer bekendheid genereren rondom uw lidmaatschap bij verenging Noorden Duurzaam? Like en deel onze berichten met uw eigen netwerk. Zo zorgen we samen dat steeds meer mensen op de hoogte zijn van het bestaan van onze vereniging zodat we nog meer mensen kunnen enthousiasmeren om lid te worden.

U bent van harte welkom om ons te volgen via deze kanalen. Voor aan sociale media gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Désirée Boerema (Social Media Coördinator).

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst