| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
 

Werkgebied

Vinkhuizen-Noord (Gemeente Groningen), Vinkhuizen-Zuid (Gemeente Groningen), Noord-Nederland

Beschrijving

Noorden Duurzaam, opgericht in november 2013, is een actieve vereniging van en voor alle organisaties in de provincies Fryslan, Groningen en Drenthe die willen investeren in duurzame ontwikkeling. Leden kunnnen binnen de vereniging deelnemen aan 'transitietafels' voor thema's, sectoren, ketens en gebieden. De transitietafels werken samen aan opschalingsprojecten. De vereniging biedt verder platformactiviteiten en ontwikkelt een gezamenlijk dienstencentrum voor duurzaamheidsnetwerken in de regio. Tip: lees ons “Spiekbriefje”, onderaan deze pagina.

Doel

De maatschappelijke opdracht (missie) die Noorden Duurzaam op zich neemt: verzamelpunt zijn van en voor alle organisaties en particulieren in Fryslan, Groningen en Drenthe die willen investeren in verduurzamen van regionale economie en samenleving; ondersteuner zijn voor leden; aanjager zijn voor onderlinge samenwerking; platform zijn voor gezamenlijke activiteiten.

Vorm

Vereniging

Status

Actief

Lidmaatschap criteria

U bent gevestigd of actief in de provincie Fryslân, Groningen en/of Drenthe, u hebt de intentie om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling, en als u een website of openbaar profiel hebt dan is die intentie daar duidelijk zichtbaar.

Lidmaatschap voordelen
  • Als lid van Noorden Duurzaam laat u zien dat u aan duurzame ontwikkeling wilt bijdragen. Steeds meer mensen en organisaties vinden dat belangrijk.
  • Als lid kunt u kennis halen en brengen.
  • Als lid van Noorden Duurzaam kunt u zich aansluiten bij een tafel. Daar werkt u mee aan projecten die het marktaandeel van duurzame producten, diensten en initiatieven vergroten. Als leverancier groeit u mee.
  • Noorden Duurzaam besteedt verenigingstaken uit aan leden, wellicht aan u.
Lidmaatschap kosten

Zie de tab Lidmaatschap, of de contributiecalculator (onderaan in de rechterkolom).

Lidmaatschap contact

Mail: info@noordenduurzaam.nl. Of kom langs op een Inloop. Iedere maand, overal in het Noorden. Data en locaties.

Lidmaatschap aanmelden

Aanmelden kan via de tab Lidmaatschap op deze pagina.

Bestanden

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst