| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals in Nederland met circa 2000 leden.

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

VVM is een platform voor professionals die bij kennisinstellingen, overheid, adviesbureaus, industrie en andere plaatsen in hun dagelijkse werk bijdragen aan duurzame ontwikkeling. De achtergrond van de leden is divers. De VVM is gericht op verdieping, reflectie en visievorming op het gebied van milieuvraagstukken en het inspelen op actuele ontwikkelingen.

Doel

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid wil de VVM informatie, kennis en ervaring bundelen en deze op een vernieuwende manier inzetten in het maatschappelijk debat over milieu en duurzaamheid en de kwaliteit van besluitvorming bevorderen.

Vorm

Vereniging

Status

Actief

Website

http://www.vvm.info/

Lidmaatschap criteria

De VVM vormt een netwerk van onder meer managers, beleidsmakers, uitvoerders, wetenschappers, adviseurs, studenten en alle anderen die werken ‘in het milieu’. De professionele achtergrond van de leden is heel divers: zo huisvest de VVM onder meer juristen, planologen, bestuurs- en bedrijfskundigen, toxicologen, milieutechnologen, biologen, civieltechnici, geografen, chemici, economen en natuurlijk milieukundigen.

Lidmaatschap voordelen

Deelname aan een actief netwerk; Tijdschrift Milieu / Milieu digitaal; Korting op relevante vakbladen, congressen en opleidingen; De Nationale Milieudag (deelname met ledenkorting); Themabijeenkomsten (deelname gratis of met ledenkorting); Carrièrecorner; Internationaal; Ledengids / digitale ledengids; Wetenschappelijke tijdschrift Environmental Sciences (ES), Journal of Integrative Environmental Research.

Lidmaatschap kosten

Regulier persoonlijk lidmaatschap € 125,- (2012)

Lidmaatschap contact

http://www.vvm.info/main.php?id=85

Lidmaatschap aanmelden

http://www.vvm.info/secure/naw_new.php

Bestanden

     
    Socials