| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

Groene innovatiewedstrijd

Introtekst: 
Elke dag maakt Imtech werk van haar missie ‘Technology that improves society' met honderden groene projecten en talloze aansprekende CSR initiatieven. Daarom presenteren we vol trots ons nieuwste initiatief: Imtech promotes Green Talent’. Een technische talentenshow voor een betere wereld.
Hoofdtekst: 

Verbeter de wereld!
Met deze wedstrijd willen we Green Tech potentieel ontsluiten. We willen internationaal de meest innovatieve en ondernemende groene talenten samenbrengen. Hoe? Door slim, origineel en vooruitstrevend denken te belonen.

Heb jij green talent?
Graag nodigen we jou uit om onderdeel te zijn van onze groene missie. Iedereen met een greentech idee kan meedoen van 16 maart tot 27 april 2012.

Naast de eer, zijn er geweldige prijzen te winnen:
De hoofdprijs is 2.500 euro naast de hulp van Imtech om het winnende idee verder uit te werken en misschien – afhankelijk van het idee- zelfs te helpen realiseren. Als winnaar krijg je natuurlijk ook ‘eeuwige roem’ door de publiciteit omtrent het idee vanuit de Imtech PR machine. De tweede en derde prijs is een iPad.

Belangrijkste criteria
Ons panel van experts bekijkt jouw idee op milieu impact, innovatief gehalte, economische haalbaarheid en implementeerbaarheid. De jury zal de winnaars van Imtech prmotes Green Talent 2012, in juni bekendmaken.

Lees verder op:

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst