| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Begin: 
din 31 mar 2015 09:00
Eind: 
din 31 mar 2015 17:00
Cursus van 3 dagen (3 maart, 31 maart en 21 april) voor ervaren procesbegeleiders die bij Noorden Duurzaam tafels willen begeleiden. Let op! 2de cursusdag gewijzigd van 24 in 31 maart!

Noorden Duurzaam is met diverse partijen op hun verzoek bezig om nieuwe tafels in te richten. Daarmee groeit ook de behoefte aan procesbegeleiding. Daarom wordt voor de derde keer de cursus tafelbegeleider georganiseerd.

In de cursus werken we aan de hand van een casus. Deze kan zelf worden ingebracht door de cursist of worden aangereikt vanuit een concrete vraag van de leden van Noorden Duurzaam. Aan de casus wordt gewerkt vanuit de theorie over transitietafels zoals die door Vereniging Noorden Duurzaam is ontwikkeld. De theorie en praktijk wordt zo direct met elkaar verbonden.

Procesbegeleiders in Noord Nederland. Vereniging Noorden Duurzaam heeft jullie nodig. Doe mee met cursus tafelbegeleider! Voor opgave of meer informatie: dirkjan.bours@noordenduurzaam.nl

Foto: Lex MinderaaFoto: Lex Minderaa

Doelgroep: professionals met aantoonbare ervaring in procesbegeleiding die nieuwe en lopende tafels bij Noorden Duurzaam willen begeleiden. De cursus is ook geschikt voor opdrachtgevers voor nieuwe tafels.

Doel:
• Zelfstandig kunnen begeleiden van tafels en tafelprojecten binnen Noorden Duurzaam;
• In directe samenspraak met docent van Noorden Duurzaam kunnen initiëren van een tafel of tafelproject;
• Kunnen inzetten van procesvaardigheden tbv tafels en tafelprojecten;
• Kunnen participeren in de community of practice van tafelbegeleiders;
• Ambassadeur kunnen zijn van Noorden Duurzaam.

Certificaat: deelnemers ontvangen een certificaat en worden vermeld in de pool van tafelbegeleiders op de site van Noorden Duurzaam. Tafels binnen de vereniging worden uitsluitend door gecertificeerde begeleiders opgestart en begeleid.
foto: Lex Minderaafoto: Lex Minderaa
Kwartiermakers en tafelbegeleiders: de vereniging maakt onderscheid tussen tafelbegeleiders en kwartiermakers. Beiden hebben de cursus tafelbegeleider gevolgd. Tafelbegeleiders begeleiden bestaande tafels, kwartiermakers richten nieuwe tafels op. Een tafelbegeleider werkt op uitnodiging van en voor rekening van een tafel. Kwartiermakers werken op uitnodiging van en voor rekening van het bestuur van de vereniging. Voor kwartiermakers komt er mogelijk nog een aanvullend cursusaanbod.

Deelnamekosten: 350 euro excl. BTW. Dit is inclusief koffie en thee. Voor lunch graag zelf zorgen.
foto: Lex Minderaafoto: Lex Minderaa

Locatie: 
Groningen, Groningen
Javascript is required to view this map.
 
Socials