Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
ST MVO-adviseurs NN
Kengegevens
TafelsoortSectortafel
OnderwerpMVO-adviseurs NN
WerkgebiedNoord-Nederland
StatusActief. De tafel heeft een kerngroep, organiseert met enige regelmaat uitwisseling of bijeenkomsten voor de leden, en heeft actuele overzichten van kwesties, projecten en indicatoren.
Manifest
Missie“Versnellen van de transitie naar een duurzame en sterke regionale economie door krachtenbundeling van MVO-adviseurs. De tafel brengt daartoe in kaart welke kwesties de versnelling in de weg staan, welke projecten daar regiobreed iets aan kunnen doen, en welke trends zichtbaar maken of dat helpt. De tafel initiëert projecten, participeert in projecten en profileert MVO-specialisten.”
Lidmaatschap
CriteriaLeden van deze tafel zijn adviseurs in MVO/duurzaam ondernemen. Ze zijn gevestigd of economisch actief in Noord-Nederland en lid van Noorden Duurzaam.
Voordelen- Met regionaal bereik kunnen bijdragen aan MVO. - Met vakgenoten werken aan innovatie van MVO. - Gezamenlijk invloed kunnen uitoefenen op ondernemers en overheden. - Als MVO-specialist beter gevonden worden.
KostenVolgen van de tafel is kostenloos, zie de tab "Volgen". Leden van deze tafel betalen basiscontributie voor Noorden Duurzaam en een opslag voor deze tafel. Zie de contributiecalculator rechts onder op deze pagina. De opslagfactor van deze tafel is nog niet vastgesteld en is vooralsnog nihil. Leden van Noorden Duurzaam die MVO-adviseur zijn kunnen zich dus voorlopig kostenloos aanmelden als lid van deze tafel. De opslagfactor wordt t.z.t. door de leden van de tafel zelf bepaald.
Informatieinfo@noordenduurzaam.nl
AanmeldenZie de tab "Lidmaatschap" bovenaan deze pagina.