| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
logo

Onderwijs- en ondernemersnetwerk voor bevorderen van een ondernemende en onderzoekende houding op het terrein van watertechnologie bij leerlingen in PO en VO in Friesland.

Projecteigenaar

Wetsus

Locatie

Lavendelheide 21, Drachten, gemeente Smallingerland, FR.

Status

Uitvoering gestart

Werkveld

Transitie.

Duurzaamheidsthema

Duurzaam onderwijs en opleiden.

Looptijd

2010 -

Doelen

Het stimuleren van de ondernemende en onderzoekende houding van alle leerlingen en docenten en specifiek hoogbegaafde leerlingen door het aangaan en laten ervaren van uitdagende en ondernemende activiteiten op het gebied van watertechnologie, waarbij talenten en supertalenten van kinderen herkend en erkend worden.

Beschrijving

FotoIn dit project is een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen 9 basisscholen, 1 school voor voortgezet onderwijs, kenniscentrum Wetsus, drinkwaterbedrijf Vitens, een innovatief bedrijf op het terrein van waterbehandelings-installaties Bright Spark, een bedrijf dat microbiologie en water combineert Aqua Explorer, de Kamer van Koophandel Noord Nederland, stichting Jong Ondernemen en onderwijsadviesdienst Cedin.

Het Onderwijs- en Ondernemersnetwerk Duurzame Watertechnologie komt in de projectperiode 18 maal bijeen. De projectleiding is in handen van Cedin. Cedin is eindverantwoordelijk voor de organisatie en de inhoud van de bijeenkomsten.

Website

http://www.onderwijsonderneemt.nl/onderwijsnetwerken/watertechnologie

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst