| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Ketentafel Verf Hoogeveen
Kengegevens
TafelsoortKetentafel
OnderwerpVerf Hoogeveen
WerkgebiedGemeente Hoogeveen
StatusNiet actief. Er is langer dan een jaar geen bijeenkomst geweest of de webpagina van de tafel is gedurende langer dan een jaar niet bijgewerkt.
BeheerZelfmelding
Manifest
Missie
Verduurzamen van de lokale verfketen, door samenwerkingsprojecten waaraan door de hele keten kan worden deelgenomen: leveranciers, gebruikers, recycling, opleidingen, overheid en communicatie.
Lidmaatschap
CriteriaLeden van de ketentafel zijn bedrijven en instellingen die: rechtstreeks betrokken zijn in de lokale verfketen, in aanbod, vraag, recycling, overheid, kennis of communicatie; gevestigd zijn in de gemeente Hoogeveen of actief zijn in de lokale verfketen; lid zijn van Noorden Duurzaam.
Voordelen- Voorop lopen met keteninnovatie; - Aanhaken bij de duurzame economie; - Voeling houden met vraag en aanbod in een duurzame keten; - Kennisuitwisseling en netwerken; - Samenwerkingsmogelijheden met andere tafels bij Noorden Duurzaam; - Op de hoogte blijven van ontwikkelingen; - Goed zichtbaar zijn via ledenlijst en publiciteit.
KostenOpslagfactor op de basislidmaatschap van Noorden Duurzaam van minimaal 0,2. De waarde van de opslagfactor wordt tzt door de tafel zelf bepaald.
InformatieDirkjan Bours, dirkjan.bours@noordenduurzaam.nl
AanmeldenVia de tab "Lidmaatschap" (ingelogd zijn als lid van Noorden Duurzaam), of via de tab "Volgen" (ook voor niet leden met een profielpagina)
Contact
Websitehttp://www.schildersvak.nl/artikelen/fair-paints-staat-voor-eerlijke-verven/
Downloads
wur_catalogus_biobasedbouwen.pdf
2010-09-08_projectplan_onderzoek_duurzaam_onderhoud_van_vastgoed.pdf
afval_in_praktijkwijzer_verantwoord_gevelonderhoud.pdf