| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Ketentafel Verf Hoogeveen

Aanmeldingslijst. Deze ledenlijst wordt onderhouden door KT Verf Hoogeveen, op basis van aan- en afmeldingen. U kunt het lidmaatschap aanvragen of opzeggen via de knop "Lid worden".

13 van 13 leden

logo
Coevorden Emmen Hoogeveen

Domesta


Betaalbare woningen, vernieuwende woonprojecten, gebiedsontwikkeling, herstructurering, nieuwbouw.
Lid sinds 2013
logo
Dalen

Bours Project en Advies


Procesbegeleiding, ketensamenwerking, duurzame innovatie

Lid sinds 2013
logo
Arnhem Hoogeveen

Venko


Metaalconservering (schilderwerken, offshore, straalcabines); Utiliteit (glas- en Schilderwerken); Particulier (schilder- en behangwerk, houtrotreparatie, glas- en gevelservice)
Lid sinds 2013
logo
Assen

Schilder^sCool


In 2008 is uit 11 van deze SPOS-sen de coöperatieve vereniging Schilder^sCOOL tot stand gekomen. Schilder^sCOOL heeft als doel de opleidingen kwalitatief te verbeteren en efficiëncyvoordelen te behalen door onderdelen uit het opleidingsproces gezamenlijk uit te voeren.
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

Offerein Schildersbedrijf


Ik verzorg binnen- en buitenschilderwerk, houtrot renovatie, glasweefselbehang en meer. Daarnaast werk ik indien gewenst met verf op milieuvriendelijke basis
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

HuneBouw


HuneBouw wil haar geschiedenis als zelfstandige, veelzijdige, flexibel ingestelde middelgrote bouw-onderneming blijven waarmaken. Door het vervullen van een pro-actieve rol als uitvoerder van bouwprojecten blijven wij een deskundige en interessante partner om bouw-opdrachten te vervullen.
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

Hodij Coatings


Lakken- en coatingsystemen in alle kleuren, voor iedere denkbare industriële toepassing.
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

Bouman Straal- en Schildersbedrijf


Straalbedrijf en schildersbedrijf N. Bouman Hoogeveen (SSB) is uw adres voor: •Metaalconservering •Betonreparatie- en conservering •CO² droogijsstralen •Schooperen ZN/AL,ZN,AL •Metalliseren/aluminiseren •Geluidsreducerende coatings •Stralen met korund (grof/fijn) •Glasparelstralen •Machinestralen •Brandvertragende coatings
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

SW Hoogeveen


Ervaring en expertise maakt SW tot een waardevolle partner op het gebied van onderhoud en vastgoedverbetering. Of het nu gaat om een opdracht van duizend euro of een miljoen; wij hanteren overal dezelfde standaard: kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Lid sinds 2013
logo
Arnhem

Sita


Er zijn weinig afvalzaken waarvan SITA geen verstand heeft. In de loop der jaren hebben we een grote hoeveelheid diensten ontwikkeld. Voor elke branche hebben we afvalspecialisten en het benodigde materieel in huis. Onze meerwaarde binnen de afvalbranche ligt in kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid.
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

Gemeente Hoogeveen


Gemeente Hoogeveen ondersteunt de ontwikkeling naar een circulaire economie en neemt daarom deel aan het lokaal verfketenoverleg
Lid sinds 2013
logo
Hoogeveen

Remmers Bouwchemie BV


Remmers Bouwchemie B.V. maakt onderdeel uit van Remmers Baustofftechnik GmbH en is één van de belangrijkste en grootste producenten en leveranciers op het gebied van bouw- en houtbeschermingsproducten.
Lid sinds 2013
logo
Emmen

Olijslager B.V.


Olijslager Verf BV is met 14 verkooppunten in Friesland, Groningen en Drenthe één van de grootste verfgroothandels van Nederland. Een totaalleverancier met een compleet assortiment verf- en non-paint producten voor de professionele en Doe-Het-Zelf schildersmarkt.
Lid sinds 2013