| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Zuivelrijck introduceert volgende maand als eerste in Nederland biologische koffiemelk in pak. Dit product is uniek in Nederland. Tegelijkertijd breidt Zuivelrijck haar assortiment ook nog verder uit met biologische halfvolle en volle houdbare melk in pak.

body


Vorig jaar is Zuivelrijck gestart door als eerste in Nederland biologische koffiemelk in cupjes te introduceren. Via groothandels en koffieleveranciers worden de bio-koffiemelkcupjes inmiddels op meerdere locaties gebruikt zoals op luchthavens, bij evenementen en in restaurants. Begin dit jaar is op verzoek van een aantal klanten, waaronder de Provincie Gelderland, een biologische en fairtrade rietsuikerstick ontwikkeld in dezelfde uitstraling als de cupjes.

Met de introductie van de nieuwe producten volgende maand heeft Zuivelrijck nu in één keer een uniek en compleet assortiment houdbare bio-zuivel. Met de biologische melk komt Zuivelrijck tegemoet aan de wens van horecaklanten die het gebruiken voor bijvoorbeeld de cappuccino. Naast het complete assortiment, zijn de klanten ook enthousiast over het moderne en frisse design.

De verkoop van biologische producten heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Met name binnen de productcategorieën zuivel en koffie is het aandeel biologisch sterk gegroeid.

Zuivelrijck B.V. is een Nederlandse onderneming gespecialiseerd in biologische zuivel. Voor meer informatie http://www.zuivelrijck.nl of volg ons op Twitter en facebook.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst