Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
KT Beton Drenthe
Kengegevens
TafelsoortKetentafel
OnderwerpBeton Drenthe
WerkgebiedProvincie Drenthe
StatusActief. De tafel heeft een kerngroep, organiseert met enige regelmaat uitwisseling of bijeenkomsten voor de leden, en heeft actuele overzichten van kwesties, projecten en indicatoren.
Manifest
Missie“De Ketentafel Beton Drenthe is een open samenwerkingsverband voor iedereen met een zakelijk belang in de betonketen en de intentie de betonketen te verduurzamen. De Ketentafel wil vraagbaak en ambassadeur zijn voor circulair bouwen met beton. De Ketentafel start of ondersteunt projecten met als doel om de betonkringloop in Drenthe te sluiten op een wijze die volhoudbaar is voor mens en milieu. ”
Lidmaatschap
CriteriaHet lidmaatschap staat open voor bedrijven en instellingen die: - rechtstreeks betrokken zijn in de betonketen in Drenthe, in aanbod, vraag, recycling, overheid, kennis of transitie; - gevestigd of actief zijn in Drenthe; - duurzaamheidsbeleid hebben en publiceren; - willen participeren in samenwerking via de Ketentafel Beton;
VoordelenLeden van de Ketentafel Beton Drenthe: worden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen; worden geconsulteerd over actiepakketten voor ketenverduurzaming; zijn zichtbaar in de ledenlijst en in de publiciteit rond actiepakketten;
KostenLeden van deze tafel betalen basiscontributie voor Noorden Duurzaam en een opslag voor deze tafel. Zie de contributiecalculator rechts onder op deze pagina voor de basiscontributie. De opslagfactor van deze tafel is nog niet vastgesteld. De opslagfactor wordt t.z.t. door de leden van de tafel zelf bepaald. Volgen van de tafel is kostenloos, zie de tab "Volgen".
Informatiedirkjan.bours@noordenduurzaam.nl
AanmeldenZie de tab "Lidmaatschap" bovenaan deze pagina.
Contact
Websitehttp://www.noordenduurzaam.nl/ketenoverleg
Downloads
beoordelingsrichtlijn_bouwprojecten_met_duurzaam_beton_01-05-2015.pdf
betonnen_fietspad_beilen_westerbork.pdf
verslag_kt_beton_drenthe_30_juni_2016.docx
verslag_kt_beton_drenthe_22_september_2016.docx
verslag_kt_beton_drenthe_12_januari_2017.docx