| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

De website van Noorden Duurzaam wordt in de komende periode stapsgewijs vernieuwd. De grootste verandering is de introductie van de Tafelatlas, die in de stijl van metrokaarten zichtbaar maakt welke tafels er zijn in welke gebieden.

body

De tafelatlas laat zien hoe het bestuur van een provincie of gemeente zou kunnen functioneren. In dat bestuur spelen politieke partijen een rol, maar ook allerlei andere maatschappelijke geledingen zoals beroepsgroepen en branches. Het belang van die andere geledingen neemt toe omdat ze belangrijk zijn voor de circulaire en sociale economie. De tafelatlas brengt ze daarom op gelijk niveau met politieke partijen, en trekt lijnen om de onderlinge samenwerking te bevorderen.

Ook veranderd is de homepage, die sterk vereenvoudigd is en nu oproepen bevat aan vier verschillende doelgroepen. Veel van de informatie die via het afrolmenu bovenaan te vinden was is verhuisd naar de onderkant van de pagina. De achterliggende pagina's daarvan worden nog opnieuw gemaakt.

Noorden Duurzaam werkt in het najaar van 2018 samen met het rijksprogramma DuurzaamDoor en met diverse initiatieven in het land die ook van de tafelatlas gebruik gaan maken. De atlas is daarom niet beperkt tot het Noorden maar bevat kaarten voor alle provincies en gemeenten, wijken en buurt van Nederland.

De vernieuwing geeft vast en zeker kinderziektes. Terugkoppelling is welkom via helpdesk@noordenduurzaam.nl.

Noorden Duurzaam kan verder nog wel wat hulp gebruiken van webtechnici die vrijwilligerswerk voor duurzaamheid willen doen. Belangstelling? Mail ons via info@noordenduurzaam.nl.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst