| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Op donderdag 13 april wordt de workshop Eerste hulp bij duurzame ontwikkelingen georganiseerd. Deze workshop is voor MKB-ondernemers die mee willen op de groene golf. We zoomen in op het kiezen van uw volgende duurzame stap. Dat geeft immers veel vragen: Waar gaat het heen? Wat moet ik zien? Welke opties heb ik? Met wie kan ik samenwerken? Wie brengt mij in contact?

body

De thematafel MVO bij de vereniging Noorden Duurzaam presenteert een nieuwe FAQ met ondernemersvragen over MVO. De vragen zijn overzichtelijk geordend door de thematafel en door specialisten voorzien van handige tips. De vragen zijn actueel, de tips to-the-point, de collectie interactief, en raadplegen is kostenloos.

Tijdens de workshop voegen we uw vragen toe en zijn MVO-specialisten life en online beschikbaar voor nieuwe tips. Doe mee en zet uw volgende duurzame stap snel en trefzeker.

In de aanloop naar 13 april kunnen ondernemers alvast MVO-vragen bij de tafel neerleggen. Dat kan met een mailtje aan tt-mvo-nn@noordenduurzaam.nl. De vragen (graag zonder bedrijfsnamen erin) worden anoniem opnomen in de tool en ook anoniem voorgelegd aan de leden van de tafel, er volgt dus geen aquisitie. De tafel zelf staat open voor alle MVO-specialisten in de regio, en voor hun tips bij de verzamelde vragen.

De workshop vindt plaats op donderdagmiddag 13 april tijdens "Het Duurzame Drenthe Event" in het provinciehuis in Assen. Zie https://www.provincie.drenthe.nl/onderwerpen/natuur-milieu/losse-pagina'/duurzame-dates/programma-13-april/

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst