| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Brengt uw zonnestroom systeem minder kWh energie op dan gegarandeerd, dan wordt het verschil terugbetaald! Zonnestroom is een goede investering met een financieel rendement van zo’n 7% tot 12%, maar het kan òòk een kopzorg zijn of worden. Hoe weet ik nu zeker dat ik de juiste materialen krijg? Wat als de zonnepanelen minder presteren dan door de aanbieder verwacht of geschat? Kom ik wel uit de kosten met slecht weer?

body

Wij werken samen met producenten die een uitstekende reputatie, financieel sterk zijn én ruime ervaring in de markt hebben. Onze strenge selectieprocedure heeft geresulteerd in een hoogwaardig assortiment zonnepanelen, omvormers en montagesystemen met Europese product en aansprakelijkheid garanties.

Als officieel partner van Zonnegarant gaan wij nog een stap verder en maken zonnestroom toegankelijk voor iedereen, zonder investeringsrisico. Wij werken samen met producenten die een uitstekende reputatie, financieel sterk zijn én ruime ervaring in de markt hebben. Onze strenge selectieprocedure heeft geresulteerd in een hoogwaardig assortiment zonnepanelen, omvormers en montagesystemen met Europese product en aansprakelijkheid garanties.

Als officieel partner van Zonnegarant gaan wij nog een stap verder en maken zonnestroom toegankelijk voor iedereen, zonder investeringsrisico.

Nu 100% zekerheid met Zonnegarant. GroenOpgewekt 5.0 uit Meppel is officieel partner van Zonnegarant - Zonnegarant kWh opbrengstgarantie voor de gemeente Meppel, Steenwijk, Hoogeveen, Assen, Zwolle, Kampen, Heerenveen, De Wolden, Emmen, Westerveld, Coevorden en omstreken.

Voor slechts € 1,90 (incl. BTW) per maand heeft u 10 jaar lang zekerheid over uw jaarlijkse kWh opbrengsten, ongeacht het weer en geen nare verrassingen achteraf. De kosten zijn voor de dienstverlening rondom de dagelijks monitoring, service en een 3 maandelijks rapport, waarbij u meteen inzicht heeft in de kosten en de opbrengsten. http://groenopgewekt.nl/zonnegarant/

In het kort:
10 jaar gegarandeerde kWh opbrengst.
10 jaar monitoring van uw systeem.
Betrouwbare kWh opbrengst berekening.
Onafhankelijke stichting waarborgt de garantie.
Vergoedingen automatisch op uw rekening.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst