| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Ruim 15.000 ondernemers krijgen deze dagen een brief of e-mail met de uitnodiging mee te doen aan de prijsvraag. Het initiatief komt van de gemeente Groningen die met deze prijs de beste energieprestaties uit het Groningse bedrijfsleven wil belonen en over het voetlicht wil brengen.

body

Energiebesparing
De prijsvraag is bedoeld voor alle ondernemers uit Groningen die de laatste tijd een flinke energiebesparing in hun bedrijf hebben gerealiseerd. Het kan gaan om een energiebesparing, maar ook om het opwekken van duurzame energie of een combinatie van beide. De winnaar verdient 10.00 euro.

Duurzame Noordelijke Economie
De Energieprijs Ondernemend Groningen is de opvolger van de prijsvraag Duurzaamste Ondernemer die vijf jaar lang de vele prachtige duurzame ideeën en initiatieven van ondernemers zichtbaar maakte. Deze slimme en innovatieve ideeën zijn erg belangrijk voor een duurzame Noordelijke economie. Daarom beloont de gemeente Groningen graag de aansprekende voorbeelden.

Meedoen
Meedoen kan tot 1 mei 2012. Informatie over de criteria, de jury en het aanmelden staan op gemeente.groningen.nl/energie. Op donderdag 24 mei maakt wethouder Ton Schroor tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaar bekend.

Lees verder op:

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws en discussie
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst