| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Parapluorganisatie voor alle duurzame studentenorganisaties van Nederland die actief zijn in of voor het hoger onderwijs.

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

"Morgen is zowel een netwerk van lokale studentenorganisaties als een landelijke vrijwilligersorganisatie. Met studenten uit heel Nederland werken we aan het informeren en activeren van andere studenten rondom duurzaamheid. Ook zetten we ons in voor het verduurzamen van hogescholen en universiteiten, met een belangrijke rol voor studenten in dit proces. Duurzaamheid gaat over het hier en nu, met het oog op daar en morgen."

Doel

"Ons doel is alle studenten in het hoger onderwijs bewust maken van duurzaamheid, via hun opleiding en daarbuiten, en hen handvatten geven om deze kennis toe te passen in hun dagelijks leven. Ook willen we duurzame universiteiten en hogescholen. Dit betekent een duurzame bedrijfsvoering, meer bewustzijn van duurzame ontwikkeling bij studenten en medewerkers, en de integratie van duurzame ontwikkeling in onderwijs en onderzoek."

Vorm

Vereniging

Status

Actief

Website

http://www.studentenvoormorgen.nl/

Lidmaatschap criteria

leden zijn duurzame studentenorganisaties van Nederland die actief zijn in of voor het hoger onderwijs.

Lidmaatschap voordelen

Kennis uitwisselen met andere lidorganisaties, samenwerken met Morgen, ondersteund worden door Morgen. De leden komen drie keer per jaar bijeen voor de ALVs waar het beleid van Morgen bepaald wordt.

Lidmaatschap kosten

15,- euro per jaar

Lidmaatschap contact

http://www.studentenvoormorgen.nl

Lidmaatschap aanmelden

http://www.studentenvoormorgen.nl

Bestanden

   
  Vereniging Noorden Duurzaam
  Nieuws en discussie
  Evenementen
  Over Noorden Duurzaam
  Ledenlijst