| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Universeel symbool voor duurzaamheid.

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

Happy Energy is een op de toekomst gericht initiatief dat het positieve gedachtegoed van een duurzame samenleving wil uitdragen en streeft naar een samenleving die zoveel mogelijk gebruik maakt van herbruikbare producten en schone energie. Met het ‘zonnige’ Happy Energy logo als een nieuw herkenbaar en universeel symbool voor duurzaamheid.

Het logo is gratis te downloaden op de site van Happy Energy. De gebruiker geeft met het voeren van dit symbool aan bij te willen dragen aan een samenleving die zoveel mogelijk gebruik maakt van herbruikbare producten en schone energie. Er vindt geen audit of andere toetsing plaats en het gebruik is gratis.

Happy Energy is een initiatief van Erik Schoppen (duurzaam ondernemer, auteur, designer, spreker, adviseur en docent Strategisch Merkenmanagement en Neurosciences aan de Hanzehogeschool Groningen), Wubbo Ockels (hoogleraar duurzame technologie aan de TU Delft en bijzonder hoogleraar aan de RUG) en Marleen Zoon (zelfstandig ontwerper en docent aan de Hanzehogeschool Groningen bij het Instituut voor Communicatie en Media).

Kerngroep
Erik Schoppen
Vorm

Informeel

Website

http://www.happyenergy.nl

Bestanden

     
    Socials