| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Niet meer actief: Online telefoongids voor duurzame bedrijven.

Werkgebied

Noord-Nederland

Beschrijving

"Onderscheidend is dat DGTG de duurzame activiteiten van uw bedrijf concreet inzichtelijk maakt d.m.v. de People, Planet & Profit Check. De PPP Check is ontwikkeld in samenwerking met Except – Integrated Sustainability en is volledig in lijn met het huidige economisch, ecologisch en sociaal maatschappelijk klimaat. Wat is uw huidige duurzame status, bent u hier bewust mee bezig en waar kunt u zich verbeteren? Maak dit nu inzichtelijk en transparant met een vermelding op DGTG."

Website: degroenetelefoongids.nl is niet meer actief.

Doel

Bedrijven en consumenten ondersteunen en verbinden in hun zoektocht naar duurzame leveranciers.

Vorm

Commercieel

Status

Actief

Lidmaatschap criteria

"Bedrijven die zijn opgenomen in DGTG stellen uitgebreid informatie ter beschikking gerelateerd aan hun duurzame beleid of duurzame status. Zij geven de klant hierin volledig inzicht en begrijpen dat het verlenen van deze informatie de klant helpt bij het maken van zijn of haar koopbeslissingsproces."

Lidmaatschap voordelen

"Het is voor u als ondernemer de ideale manier om uw duurzame product/dienst of duurzame beleid onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep."

Lidmaatschap kosten

Basisvermelding eenmalig 10 euro. Uitgebreide vermeldingen van 8 to 38 euro per maand, zie degroenetelefoongids.nl/pakketten.html (niet meer actief).

Lidmaatschap contact

info@degroenetelefoongids.nl

Lidmaatschap aanmelden

Niet meer actief: degroenetelefoongids.nl/pakketten.html

Bestanden

     
    Socials