| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

Experts op gebied van duurzame inzetbaarheid hebben een nieuw verzamelpunt in Noord Nederland: de thematafel Duurzame Inzetbaarheid. Meindert Krijnsen is de eerste voorzitter.

body

Tijdens zijn druk bezochte afscheidsbijeenkomst in Martiniplaza heeft scheidend RBO-directeur Meindert Krijnsen aangekondigd op verzoek van Noorden Duurzaam verder te gaan als voorzitter van de nieuwe thematafel Duurzame Inzetbaarheid.

De tafel is een verzamelplaats van specialisten, onderzoekers en opinieleiders op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De tafel richt zich onder andere op het bevorderen van onderzoek naar inzetbaarheidsbeleid in het Noorden, de toepassing hiervan, en naar agenderen van het onderwerp in bestuurlijk en politiek Noord-Nederland. De tafel profileert ook de specialisten en draagt daarmee bij aan het marktaandeel van bedrijven en professionals en bedrijven die zich expliciet willen inzetten voor duurzame ontwikkeling. De tafel zet verder in op bevorderen van integrale aanpak en ketensamenwerking rond duurzame inzetbaarheid, en kan in tafelprojecten participeren.

Specialisten in duurzame inzetbaarheid die als kennisontwikkelaar en kennisleverancier actief zijn, zijn uitgenodigd om zich als lid bij de tafel aan te melden. Door hun lidmaatschap helpen ze mee om Duurzame Inzetbaarheid als onderwerp en als kennismarkt te ontwikkelen en beter te verbinden met andere thema's, sectoren, ketens en gebieden waar duurzame ontwikkeling ook wordt opgepakt. De uitnodiging geldt gespecialiseerde bureaus, auteurs, adviseurs, HBO/WO-docenten, studenten die gevestigd of economisch actief zijn in Noord-Nederland.

De eerste groep aanmelders wordt uitgenodigd voor een gesprek waarin doel en werkwijze van de tafel nader worden bepaald.

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst