| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen

intro

De grote duurzaamheidmanifestatie Event GROEN zoekt innovatieve ondernemers die deel willen nemen aan dit evenement. De organisatie beloont duurzame ideeën met gratis beursvloer. Zo kan het publiek kennis maken met bijzondere initiatieven. Het Event GROEN is een initiatief van Club 2025, een groep ondernemers die zich sterk maakt voor verdere stimulering van duurzaam consumeren

body

De manifestatie vindt plaats tussen 23 en 26 februari 2012 in het WTC in Leeuwarden. Het is de bedoeling om van Event GROEN een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Bezoekers van Event GROEN maken in negen themapleinen kennis met alles wat duurzaamheid te bieden heeft. De organisatoren willen een beweging op gang brengen die op termijn leidt tot gedragsverandering, namelijk duurzaam consumeren. En wel op een aangename manier.

Tijdens de manifestatie kan de consument zich actief onderdompelen. Zo is er een parcours waar elektrische auto’s, steps en subway’s kunnen worden getest. Er is een voedselplein voor het proeven van duurzaam eten. Via een interactieve zeepkist kunnen bezoekers discussiëren met grootheden op het gebied van duurzaamheid.

Ondernemers en organisaties kunnen zich op de thema’s wonen, energie, mobiliteit, lifestyle, recreatie, innovatie, food, water en recycling aansluiten. Om alle partners en (potentiële) sponsoren te informeren over dit bijzondere evenement is een bijeenkomst georganiseerd op: maandag 12 december 15:30-17.30 WTC Expo.

(Bron: persbericht Club 2025)

 
Vereniging Noorden Duurzaam
Nieuws
Evenementen
Over Noorden Duurzaam
Ledenlijst