| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Thematafel Duurzaamheidseducatie Noord-Nederland

Aanmeldingslijst. Deze ledenlijst wordt onderhouden door TT Duurzaamheidseducatie Noord-Nederland, op basis van aan- en afmeldingen. U kunt het lidmaatschap aanvragen of opzeggen via de knop "Lid worden".

Filters

De onderstaande lijst bevat 1 persoon en 4 organisaties. Even geduld AUB

5 van 5 leden

logo
Assen Emmen Groningen Leeuwarden Meppel

Stenden School of Education


Opleiding leraar basisonderwijs
Lid sinds 2015
foto
Groningen

Olga de Groot


Lid sinds 2015
logo
Groningen

Anneke Lindeman Educatieve Projecten


Educatieve projecten, Internationale Samenwerking, Fairtrade, MVO, multiculturele samenleving, duurzaam consumeren, projecttrekker
Onderwijsdoelgroepen PO, VO (1/2), VMBO/PRO, HAVO/VWO, MBO
Activiteiten voor onderwijsinstellingen

Fair Business Campus

Educatieve happening over fair en duurzaam ondernemen voor het MBO

Dagelijks in het nieuws: eerlijk en verantwoord ondernemen is een steeds belangrijker thema. Bedrijven, ook de hele grote, kunnen er niet omheen. MBO-studenten daarentegen blijken nog weinig van fair en duurzaam ondernemen te weten. Fair Business Campus brengt daar met een spannende educatieve happening binnen een dag verandering in.

Willekeurig samengestelde teams van studenten van verschillende opleidingen, niveau 2 – 4, richten een eigen duurzaam bedrijf op. Docenten treden op als bedrijfsadviseurs. Alle bedrijven van de Fair Business Campus werken aantoonbaar fair en duurzaam. Aan het eind van de dag gaan de studentondernemers in gesprek met echte ondernemers over fair en duurzaam ondernemen.

Met Fair Business Campus profileert de school zich met een actueel innovatief thema. De happening versterkt de relaties met bedrijfsleven en professionals. Het laat de creativiteit en betrokkenheid van studenten aan den lijve ervaren.

Fair Business Campus is een project van: Ellen Reehorst (www.ellenreehorst.nl) en Anneke Lindeman (www.annekelindeman.nl)

Lid sinds 2014
logo
Groningen

NoordBaak


Projectmanagement en advies duurzame projecten, wereldburgerschap onderwijs, MVO, circulaire economie, duurzaam beleid gemeenten,
Lid sinds 2015
logo
Groningen

IVN Regio Noord


Duurzaamheidsprojecten voor middelbare scholen
Lid sinds 2014