Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
TT Regenwater Noord-Nederland
Kengegevens
TafelsoortThematafel
OnderwerpRegenwater
WerkgebiedNoord-Nederland
StatusActief. De tafel heeft een kerngroep, organiseert met enige regelmaat uitwisseling of bijeenkomsten voor de leden, en heeft actuele overzichten van kwesties, projecten en indicatoren.
Manifest
Missie“Verminderen van overlast door regenwater en verbeteren van regenwaterbenutting in Noord-Nederland door agenderen van duurzaamheidskwesties en trends, en door initiëren van en participeren in tafelprojecten samen met andere tafels bij Noorden Duurzaam.”
Lidmaatschap
CriteriaLeden van deze tafel zijn specialisten in wateroverlast en benutting van regenwater. Bijvoorbeeld gespecialiseerde onderzoekers, adviseurs, beleidsmakers, docenten, auteurs. Ze zijn gevestigd of economisch actief in Noord-Nederland en lid van Noorden Duurzaam.
Voordelen- Kennis delen. - Gezamenlijk kennis ontwikkelen. - Invloed kunnen uitoefenen op beleid ten aanzien van regenwaterbenutting in de regio. - Als tafel samen met andere tafels grotere projecten kunnen ontwikkelen. - Profilering, beter vindbaar zijn voor bedrijven en instellingen.
KostenVolgen van de tafel is kostenloos, zie de tab "Volgen". Leden van deze tafel kunnen deelnemen aan de bjieenkomsten van de tafel. Ze betalen basiscontributie voor Noorden Duurzaam en een opslag voor deze tafel. Zie ook de contributiecalculator rechts onder op deze pagina. De opslagfactor is vooralsnog 0,2.
Informatieinfo@noordenduurzaam.nl
AanmeldenZie de tab "Lidmaatschap" bovenaan deze pagina.