| Tafelatlas | Niet ingelogd | Aanmelden als lid of volger | Inloggen
Logo of foto
Energiekeurplus

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Energiekeurplus.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Energiekeurplus is dé specialist in energiebesparing, energieadvies, isolatie, luchtdichtheidsmetingen en thermografie (ITC level 3 gecertificeerd). Wij voorzien woningen en bedrijfsgebouwen van een officieel energielabel of maatwerkadvies. Verder doen wij onderzoek naar de oorzaken van lekkages, warmteverlies, comfortklachten, vocht- & isolatieproblemen met gebruik van thermografie & Blowerdoor.
LocatiesWolfsklauwstraat 55, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenThermografie (ITC level 3 gecertificeerd), Blowerdoor, luchtdichtheidsmeting, luchtdichtheidstest, endoscopie, energielabel, energieadvies, energiebesparing, duurzame energie, EPA-W, EPA-U (CBK-EPA-U gecertificeerd).
Websitehttps://www.energiekeurplus.nl
Telefoon0641352444
E-mailinfo@energiekeurplus.nl
Contact06-41352444 info@energiekeurplus.nl http://www.energiekeurplus.nl/contact-energielabel-groningen
Duurzaamheid
MissieDe missie van Energiekeurplus is het haar klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te besparen op hun energiekosten en ze te helpen rendabel te investeren in duurzame energie. Zo wil Energiekeurplus een bijdrage te leveren aan een transitie naar een duurzame energievoorziening. Niet alleen door het geven van uitvoerbare adviezen die aansluiten bij de behoefte van de klant maar ook door ondersteuning bij de uitvoering van de geadviseerde maatregelen.
Diensten- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie