| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Energiekeurplus

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Energiekeurplus.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Energiekeurplus is ITC level 3 gecertificeerd thermografie expert & blowerdoor tester. Wij doen thermografie inspecties bij gebouwen, elektro-mechanische inspecties in de incustrie en kwaliteitscontrole bij zonnepanelen. Daarnaast doen wij onderzoek naar de oorzaken van waterlekkages, warmteverlies, tochtklachten, vochtproblemen & isolatiegebreken.
LocatiesWolfsklauwstraat 55, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenThermografie (ITC level 3 gecertificeerd), Gebouw thermografie, Industriƫle thermografie, Thermografie bij zonnepanelen, Blowerdoortest, luchtdichtheidsmeting, QV10 meting, Rookproef, Endoscopie, Energieadvies, Tochtklachten onderzoek.
Websitehttps://www.energiekeurplus.nl
Telefoon0641352444
E-mailinfo@energiekeurplus.nl
Contact06-41352444 info@energiekeurplus.nl
Duurzaamheid
MissieDe missie van Energiekeurplus is het haar klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te besparen op hun kosten van onderhoud en energie en te helpen bij rendabel te investeringen in duurzame energie. Zo wil Energiekeurplus een bijdrage te leveren aan een transitie naar een duurzame energievoorziening. Niet alleen door het geven van uitvoerbare adviezen die aansluiten bij de behoefte van de klant maar ook door ondersteuning bij de uitvoering van de geadviseerde maatregelen.
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie