| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Kwaliteitskring Noord-Nederland Flevoland (KKNF)
Campagnes
Cijfers
Kengegevens
TafelsoortKennisnetwerk
OnderwerpKwaliteit en duurzaamheid
WerkgebiedNoord-Nederland, Provincie Flevoland
StatusActief. De tafel heeft een kerngroep, organiseert met enige regelmaat uitwisseling of bijeenkomsten voor de leden, en heeft actuele overzichten van kwesties, campagnes en cijfers.
BeheerZelfmelding
Manifest
Missie
De Kwaliteitskring Noord-Nederland en Flevoland is gericht op het versterken van organisaties in de regio. Wij kiezen voor de benadering dat het niet organisaties, maar altijd mensen zijn die leren. Daarom stellen we mensen centraal door hen bij elkaar te brengen met het doel dat er kennisoverdracht plaatsvindt.
Lidmaatschap
CriteriaLeden zijn bedrijven en instellingen die binnen de kring vertegenwoordigd worden door bijvoorbeeld de KAM-coordinator of het hoofd van de kwaliteitsdienst.
Voordelen- toegang tot het netwerk van de grootste kwaliteitskring van Nederland - gratis deelname aan bedrijfsbezoeken en speciale ledenprijs bij deelname aan betaalde netwerkbijeenkomsten, workshops, trainingen en opleidingen - eigen blog op de website van KKNF om eigen kennis te delen - mogelijkheid om andere leden te vinden op een bepaald interessegebied Alleen bedrijfsleden: - alle medewerkers van de organisatie betalen de ledenprijs - mogelijkheid om vacatures te plaatsen
KostenDe contributie voor bedrijfslidmaatschap bedraagt € 182,- per jaar (2016). De contributie voor persoonlijk lidmaatschap bedraagt € 95,- per jaar (2016).
Aanmeldenhttp://www.kknf.nl/word-lid-van-de-kwaliteitskring-noord-nederland-flevoland
Contact
Websitehttp://www.kknf.nl