| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Kwint B.V.

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Kwint B.V..
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
KWINT houdt zich landelijk bezig met verkoop alsmede met alle veiligheidseisen en kwaliteitseisen die op het gebied van hijsen en heffen noodzakelijk zijn. Waar mensen zich bezig houden met hijsen en heffen moet men kunnen vertrouwen op de leveranciers van hijs- en hefgereedschappen. Kwaliteit # Kwint!
LocatiesScandinaviƫweg7, Groningen, 9723 BW, gemeente Groningen, GR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenHijs&hefproducten o.a.kranen, EX-kranen, portaalkranen, ketting-rateltakels etc. Staalkabels, Service & Inspectie (24x7) hijsmaterialen, onderhoud windenergie-velden, offshore, zeilmakerij bv.speciale hijsbanden voor o.a. windenergierotorbladen, AMTEK, ISO & VCA gecertificeerd.
Websitehttp://kwintgroep.nl
Contacthttp://kwintgroep.nl/contact http://kwintgroep.nl/contact/groningen http://kwintgroep.nl/contact/emmen
KvK02035807
Duurzaamheid
MissieKWALITEIT MET KWINT. Stapje voor stapje werken aan duurzamere oplossingen voor onze relaties met behoud van kwaliteit. Voorbeeld; zorgen dat ook duurzame toepassingen als windenergie op de Noordzee veilig zijn en blijven door onze inspecties, Kwint wil graag de vertrouwde gesprekspartner blijven en worden voor relaties die daar hetzelfde over denken.
Actief inNoord-Nederland
Doelenvergroenen van (verbruiks)materialen, beperken van afvalstromen, zuiniger omgaan met energie en uiteindelijk innovatiever produceren met oog voor de volgende generaties.
OnderzoekWe laten ons bedrijf doorlichten, collega's voorlichten en een duurzaamheidsscan maken, daarnaast zijn we bezig met onderzoek voor groenere toepassingen in onze branche. Bestaande producten "vergroenen" en meedenken in innovaties op bijv.zeilmakerijgebied, hef-en hijssen. Het onderzoek naar recycling van zeildoeken loopt nu binnen de Vereniging SZS over heel Nederland.
Initiatieven- C2C-productontwikkeling
Initiatievenafvalstromen-scheiden (PE en PU afval)
Resultaten* met Van Gansewinkel is milieuvriendelijker scheidings- en ophaalmethode met ELECTRISCHE auto afgesproken onder het motto; Afval bestaat niet meer. * Binnen Nederland recycling afvalstromen via de branchevereniging SZS uitgezet zodat de hoeveelheid ook echt impact gaat krijgen.Dat onderzoek loopt.