| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Vereniging Wijkopbouw Hoogkerk (VWH)
Campagnes
Cijfers
Kengegevens
TafelsoortGebiedstafel
OnderwerpHoogkerk
WerkgebiedHoogkerk e.o. (Gemeente Groningen)
StatusActief. De tafel heeft een kerngroep, organiseert met enige regelmaat uitwisseling of bijeenkomsten voor de leden, en heeft actuele overzichten van kwesties, campagnes en cijfers.
BeheerRedactioneel. Bent u deze tafel dan kunt u deze pagina kosteloos zelf beheren. Mail een verzoek naar info@noordenduurzaam.nl.
Manifest
Missie
Bevorderen van duurzame gebiedsontwikkeling in Hoogkerk door agenderen van duurzaamheidskwesties en trends, en door initiëren van en participeren in tafelprojecten, samen met thematafels, sectortafels en ketentafels. De tafelprojecten zijn gericht op people (bijvorbeeld leefbaarheid en werkgelegenheid voor inwoners), planet (bijvoorbeeld biodiversiteit en emissies) en profit (bijvoorbeeld vestigingsklimaat voor duurzame bedrijven en organisaties). [initiële tekst, nog bewerken]
Lidmaatschap
Het lidmaatschap van de gebiedstafel staat open voor vertegenwoordigers van de thematafels en sectortafels in het gebied. Elk van deze tafels kan één vertegenwoordiger aanwijzen. De gebiedstafel beslist over toelating van nieuwe tafels.