| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Begin: 
vri 2 okt 2015 09:00
Eind: 
vri 2 okt 2015 17:30
Op 2 oktober 2015 organiseren de International Business School van de Hanzehogeschool, Stichting Our Common Future 2.0 en het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) de Internationale Conferentie ‘Next Generation Business Models’. Met een inhoudelijke bijdrage vanuit Noorden Duurzaam.

Tijdens deze dag wordt er aandacht besteed aan hoe de volgende generatie businessmodellen eruit zullen of kunnen zien. Er wordt ingegaan op vernieuwende waardeproposities, nieuwe economieën zoals de deeleconomie en de circulaire economie, en samenwerking tussen bedrijven en het onderwijs, en tussen bedrijven onderling (in Europa). Bovendien wordt er gekeken naar de steun die de overheid hierbij aan bedrijven kan geven.

Onder andere Anne-Jan Zwart van de ECOstyle Groep, Jan Jonker van de Radboud Universiteit Nijmegen en Jacqueline Cramer (Universiteit Utrecht) zullen inspirerende lezingen verzorgen. Daarnaast word je in verschillende sessies nader bijgepraat aan de hand van interessante voorbeelden, de do's en don'ts en mogelijkheden tot samenwerking.

De conferentie is voor ondernemers, consultants, ambtenaren, studenten, docenten en overige geïnteresseerden. De voertaal tijdens de conferentie is Engels. Zie voor meer informatie en aanmelden: https://www.hanze.nl/nld/onderwijs/economie/international-business-schoo....

Bronnen:
- http://www.samenwerkingsverbandnoordnederland.eu/actueel/agenda/internat...
- https://www.hanze.nl/nld/onderwijs/economie/international-business-schoo...

Locatie: 
Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS)
Zernikeplein 7
Groningen
Javascript is required to view this map.
 
Socials