| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN)

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u TechnologieCentrum Noord-Nederland (TCNN)? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Wij ondersteunen het MKB bij het oplossen van vragen en problemen op technologisch, bedrijfskundig en economisch gebied. We hebben contacten met de kennisinstellingen in Noord-Nederland, een groot netwerk, en kunnen indien nodig ook andere kennisaanbieders inschakelen.
LocatiesPaterswoldseweg 810, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenBemiddeling bij kennistransfer tussen het MKB en kennisinstellingen (vraagdefinitie, opdrachtformulering voor technologische en economische haalbaarheidsstudies, advies bij vertaling naar project- en ondernemersplannen). Monitoren van marktontwikkelingen, behoeftesignalering, initiƫren samenwerking, meezoeken naar financieringsmogelijkheden.
Websitehttp://www.tcnn.nl
Contact050 - 575 2826 postbus@tcnn.nl
Duurzaamheid
MissieEconomische versterking van het Noord-Nederlandse MKB door innovatie en samenwerking: vernieuwing van producten, processen en diensten, met behulp van de kennisinstituten in Noord-Nederland.
Actief inNoord-Nederland
Initiatieven- Duurzame Agro-Business & Life Sciences
InitiatievenOnderstaand worden een paar voorbeelden van projecten gegeven waar TCNN een bijdrage aan levert: - verduurzaming van terrasverwarming - slim energiemanagementsysteem voor licht en warmte - nieuw lectoraat voor duurzame innovatie en duurzame kunststoffen - Duurzame Agro-Business & Life Sciences in de Eems Dollard Regio