| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
ROC Friese Poort Centrum Duurzaam

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u ROC Friese Poort Centrum Duurzaam? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Centrum Duurzaam - leidt jongeren op in de toepassing van duurzame technieken; - verzorgt bijscholing van technisch personeel in toepassing van duurzame technieken; - stelt faciliteiten en kennis beschikbaar om bestaande duurzame technieken in samenwerking met bedrijven te verbeteren; - brengt praktische toepassingen van duurzame technieken overzichtelijk in kaart en informeert bedrijven en particulieren hierover; - draagt met projecten bij aan een duurzame provincie Friesland.
LocatiesAnne Wadmanwei 6, Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenopleidingen, bijscholing, praktijk- en innovatiewerkplaats voor studenten en vakmensen uit de technische sector, informatiecentrum, projectpartner
Websitehttp://www.rocfriesepoort.nl/centrumduurzaam
Contact(0900) 89 96 996. Projectleider Jouko v.d. Mast
Duurzaamheid
MissieCentrum Duurzaam wil, als onderdeel van ROC Friese Poort, de kennis en ervaring bij het bedrijfsleven benutten voor het opleiden van jonge vakmensen in de praktische toepassing van innovatieve duurzame technieken. Tevens wil Centrum Duurzaam met goede en objectieve voorlichting de toepassing van deze technieken bij bedrijven en particulieren stimuleren. Kennis, ervaring en vakmanschap voor een duurzame wereld.
Actief inGemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân