| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Riemersma Bouw & Project bv

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Riemersma Bouw & Project bv? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Riemersma Bouw en Project is uw partner voor projectontwikkeling, bedrijfsunits, kantoorruimte, exclusieve woonhuizen en verder alles wat met bouwen te maken heeft.
LocatiesAmpèrelaan 7-8, Drachten, gemeente Smallingerland, FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenprojectontwikkeling, designwoningen, bedrijfspanden, kantoorruimte
Websitehttp://www.riemersmaprojecten.nl/
ContactE info@riemersmaprojecten.nl T 0512-342827
KvK01110203
Duurzaamheid
MissieMaatschappelijk verantwoord ondernemen en Riemersma Bouw en Project hebben diverse raakvlakken. Het bedrijf straalt haar zorg uit voor ecologische, maatschappelijke en economische waarden. In de bedrijfsprocessen van Riemersma maken ze continue een afweging wat de meest duurzame werkwijze is. Het is een continue en dynamisch proces wat verder gaat dan een paar goede maatregelen. Het is gedachtegoed dat ze willen meenemen in het dagelijks handelen. (Bron: http://www.riemersmaprojecten.nl/duurzaam-ondernemen)
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Duurzaam inkopen
- Advies duurzaam bouwen
Doelen- Bouwmaterialen: materialen en installaties optimaal inzetten doormiddel van de toepassing van duurzame energiesystemen. - Bedrijfsafval: het toepassen van cradle to cradle processen op de bouw. - Energie en duurzaam inkopen: elke inkoop wegen volgens landelijke criteria op duurzaamheid. En gebruik maken van groene stroom en een energiezuinig wagenpark. - Het Nieuwe Werken in Business Center Waldwei: flexibel werken op duurzame werkplekken. (Bron: http://onderneemhetindrachten.nl/)
OnderzoekSinds 2010 neemt Riemersma deel aan het Koplopersproject van de Gemeente Smallingerland, hierdoor worden ze nog bewuster voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Initiatieven- Het bouwen van een ecologische woning in Joure. - Realisatie van het Businesscenter ‘Wâldwei’. - Deelname aan het Koplopersproject duurzaam ondernemen. (Bron: http://www.drachtenwiljemeemaken.nl/event.php?event_id=2079)
Resultaten- Er wordt gericht op de realisatie van gezonde en ecologische woningen en bedrijfspanden - Er is een samenwerking met partners op het gebied van duurzaamheid. o.a. voor ver gaande afvalscheiding - In de offertes maken ze klanten attent op duurzame alternatieven.