| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Groningen Seaports

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Groningen Seaports? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
- 160 bedrijven, 10220 arbeidsplaatsen (waarvan 4800 indirect) - 15% totale chemische produktie NL op Chemie Park Delfzijl - 20% totale elektriciteitsproduktie in Eemsdelta (v.a. 2012 ± 35%) - Aanbieder alle typen bedrijventerreinen (van MKB tot klasse 6) - Ook 2 binnenhavens: Oosterhorn- en Farmsumerhaven (Bron: website Groningen Seaports)
LocatiesHandelskade Oost 1, Delfzijl, gemeente Delfzijl, GR
Omvang10 tot 50 personen
Producten/dienstenBeheer en regie van havens en bedrijventerreinen, logistieke diensten voor industrie, dienstverlening en handel in en rond haar havens.
Websitehttp://www.groningen-seaports.com/
Contacthttp://www.groningen-seaports.com/Contact.aspx
Duurzaamheid
Missie"Groningen Seaports bestaat om op verantwoorde en duurzame wijze de economische activiteiten - en dus de werkgelegenheid - in de direct onder haar beheer dan wel regie vallende havens, bedrijventerreinen en andere logistieke knooppunten te stimuleren." (Bron: website Groningen Seaports)
Actief inNoord-Nederland
Certificaten- Ecoports