| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Eco Bouw

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Eco Bouw? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
EcoBouw Ommen is een bouwbedrijf gevestigd in Ommen en bouwt woningen waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de mensen die er wonen en hun omgeving. Kenmerkend voor deze woningen is dat deze zijn gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen. Woningen waarin de bewoners zich thuis voelen, omdat ze zich verwant voelen met hun leefomgeving.
LocatiesBrink 31, Ommen, gemeente Ommen, OV
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenWoningen met extreem laag energieverbruik, natuurlijke en duurzame materialen, natuurlijke actief huizen,
Websitehttp://www.ecobouw.nl/
ContactTel: 0529 454 721 Fax: 0529 451 233 E-mail: info@ecobouw.nl
Duurzaamheid
MissieEcobouw streeft naar passiefhuizen met een ‘plus’. Passiefhuizen die meer dan energieneutraal zijn en dus zelfs energie opleveren, gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, aandacht voor gezondheidsaspecten, comfort en eigen energie uit duurzame bronnen. Natuurlijke actiefhuizen. (Bron: http://www.ecobouw.nl/)
Actief inNoord-Nederland
Diensten- Advies duurzaam bouwen
- Advies duurzame energie
ResultatenEcobouw realiseert woningen met een extreem laag energieverbruik door de woning meer dan vereist te isoleren en gebruik te maken van energiezuinige voorzieningen, waarbij Ecobouw maximaal gebruik maken van duurzame energiebronnen. Dus bijvoorbeeld passieve zonne-energie, door grote ramen op het zuiden, maar ook actieve zonne-energie door middel van zonnecollector of zonnepaneel. Ecobouw is niet alleen actief in nieuwbouw, ook het verbouwen van uw woning op ecologische wijze is mogelijk. De gebouwen van Ecobouw worden gebouwd in een houtskelet met in de markt eenvoudig verkrijgbare biobased materialen. (Bron: http://www.ecobouw.nl/)