| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Centre of Expertise Water Technology (CEW)

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Centre of Expertise Water Technology (CEW)? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Kennis- en innovatiecentrum voor toegepast onderzoek en productontwikkeling op het gebied van watertechnologie. Initiatief van o.a. NHL en Van Hall Larenstein (http://www.cew-leeuwarden.nl/over-cew/achtergrond, http://www.cew-leeuwarden.nl/partners).
LocatiesAgora 4 , Leeuwarden, gemeente Leeuwarden, FR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenToegepast onderzoek op gebied van waterbesparing en waterhergebruik, water en energie, nutriënten en landbouw, watersysteem, industriewater, sensortechnologie. Productontwikkeling. Onderzoeksfaciliteiten.
Websitehttp://www.cew-leeuwarden.nl
Contacthttp://www.cew-leeuwarden.nl/home/contact
Duurzaamheid
Missie"Eén van de sleutelgebieden van de NL kenniseconomie is de topsector Water. Voor deze sector leidt het CEW een groot volume bèta technisch talent op; human capital dat nodig is om innovaties te ontwikkelen waarmee mondiale maatschappelijke problemen op het gebied van water worden opgelost en waarmee de economische kansen die dit met zich meebrengt worden verzilverd. Daarnaast helpen wij ondernemers te innoveren door het uitvoeren van toegepast onderzoek." (Bron: http://www.cew-leeuwarden.nl/over-cew/visie-missie)
Actief inNoord-Nederland
DoelenToenemend volume bèta technisch talent opleiden voor de topsector water.
Onderzoekhttp://www.cew-leeuwarden.nl/onderzoekthemas
Initiatievenhttp://www.cew-leeuwarden.nl/nieuws