| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Theo Pouw Groep

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Theo Pouw Groep.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw. De Theo Pouw Groep bestaat uit Theo Pouw bv - Utrecht (hoofdkantoor Theo Pouw Groep) en Lelystad, Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen bv - Eemshaven en Akkrum, Bodemsanering Nederland bv - Weert en Container Terminal Utrecht bv.
LocatiesKwelderweg 15, Eemshaven, gemeente Eemsmond, GR
Omvang50 tot 100 personen
Producten/dienstenPrimaire en secundaire bouwstoffen; betonproductie; innemen, bewerken en reinigen van grond; sloopwerkzaamheden; recyclen van bouw- en slooppuin; verhuren van kranen, shovels, trucks en afvalcontainers.
Websitehttp://www.theopouw.nl
Telefoon0596-548900
E-maileemshaven@theopouw.nl
Contactwww.theopouw.nl
Duurzaamheid
Missie"Wij zien het als een missie om bij te dragen aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo beseffen wij al decennia dat grond- en bouwstoffen eindeloos herbruikbaar zijn. Een inzicht dat de afgelopen 30 jaar resulteerde in een breed scala van energiebesparingsmaatregelen en duurzame technieken." (Bron: http://www.theopouw.nl/nl/over-ons)
Actief inNoord-Nederland
Doelen "1. Het verder doorontwikkelen van milieuverantwoorde productieprocessen. 2. Bijdragen aan een duurzame ontwikkeling door energie, afval en grondstoffen steeds efficiƫnter en hoogwaardiger te (her) gebruiken. 3. Bijdragen aan een duurzame ontwikkeling door passende product- en productieontwikkeling en materieelgebruik." (Bron: http://www.theopouw.nl/nl/mvo/co2-prestatieladder) Theo Pouw Groep wil in 2015/2020 koploper zijn in de ontwikkeling van een klimaatneutrale uitvoering. Een belangrijke stap hiervoor is het bereiken van de derde trede van de CO2-Prestatieladder op 26 januari 2012. (Bron: http://www.theopouw.nl/nl/mvo, http://www.theopouw.nl/nl/over-ons)
Onderzoek"De Theo Pouw Groep zoekt en onderzoekt in de breedste zin naar mogelijkheden voor een passende klimaatcompensatie." (Bron: http://www.theopouw.nl/nl/mvo)
InitiatievenVoor de producten en productontwikkeling: 1. Bijdragen aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten en diensten. 2. Het recyclen en hergebruik van onze producten bevorderen. (Bron: http://www.theopouw.nl/nl/mvo/co2-prestatieladder)