| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Stichting WelMobiel

Organisatieprofiel

Dit is een redactioneel organisatieprofiel dat door een redacteur van de tafelatlas wordt onderhouden.
Bent u Stichting WelMobiel? U kunt de redactie van deze pagina kostenloos overnemen. Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Stichting WelMobiel is ontstaan vanuit een hulpvraag van bewoners uit de wijk Vinkhuizen. Deze hulpvraag werd opgemerkt door Vinkmobiel, wijkcentrum 't Vinkhuys, woonzorgcentrum Veldspaat en Lentis Vinkhuizen. Doordat deze partijen een samenwerkingsverband vormen en allemaal te maken hebben met deze hulpvraag van de bewoners, is besloten om hier met elkaar een oplossing voor te vinden.
Locaties, gemeente ,
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenFijnmazig wijkvervoer
Websitehttps://www.welmobiel.nl/
Contacthttps://www.welmobiel.nl/contact/
Duurzaamheid
MissieStichting WELMOBIEL heeft als doelstelling een duurzame mobiliteitsoplossing aan te bieden die voldoet aan de hulpvraag die bewoners hebben. Daarbij is het de bedoeling dat de vervoersmiddelen die worden ingezet een minimale belasting zijn voor het milieu. Het is belangrijk dat de vervoerservice betaalbaar blijft, zodat ook de minima hier gebruik van kan maken.
Actief inRivierenbuurt (Gemeente Groningen), Beijum (Gemeente Groningen), Paddepoel (Gemeente Groningen), Vinkhuizen (Gemeente Groningen)