| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Ssentia Ontwikkeling

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Ssentia Ontwikkeling.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Sseentia Development richt zich op MVO in de volle breedte. Bedrijven (publiek en privaat) worden in staat gesteld met hun eigen thema's aan de slag te gaan waarbij binnen een jaar kosten worden bespaard, verspilling wordt teruggedrongen en slimmere manieren van samenwerken ontstaan. Mijn aanpak maakt u onafhankelijk van (dure) externe adviseurs en/of subsidies. Ik werk samen met o.a. De MVO stichting AssenvoorAssen en de Social Innovation Foundation.
LocatiesFelix Timmermanslaan 7, Groningen , gemeente Groningen, GR
Omvang1 (zzp of particulier of eenpersoons huishouden) persoon
Producten/dienstenMVO, implementatie, advies, samenwerken, verspilling, besparingen, MD, HR, interim, duurzaamheid, transparantie, nononsense, lef, dialoog, ELP
Websitehttp://www.ssentia.nl
ContactInfo@ssentia.nl (email), www.ssentia.nl (url) en +31-6-51 51 55 67 (telefoon) gevestigd in Groningen
Duurzaamheid
MissieElke organisatie (publiek, privaat, profit en non-profit) heeft MVO geïntegreerd in de bedrijfsvoering waarbij de mens en middelen gericht zijn op een duurzame toekomst en de consequenties van klimaatverandering als uitdaging wordt beschouwd.
Actief inNoord-Nederland
DoelenFinanciële integriteit, stakeholders dialoog, samenwerkingsallianties, transparantie van bedrijfsvoering.
OnderzoekIn samenwerking met de Hanzehogeschool en de MVO stichting AssenvoorAssen wordt onderzoek gedaan naar de vraag: wat heeft het MKB nodig om MVO in de volle breedte te omarmen en ermee aan de slag te gaan?
ResultatenIn samenwerking met diverse partijen, waaronder de Hanzehogeschool en de MVO stichting AssenvoorAssen wordt een opleiding aangeboden die bedrijven in staat stelt om met eigen MvO thema's aan de slag te gaan. Het flankerende beleid ("Meester-Gezel", intervisie, coaching en gastcolleges van ervaren ondernemers/ bestuurders) leidt tot uitwisseling van best practices, kennis en ervaring. Hierdoor wordt versnippering en fragmentatie tegengegaan. Deze opleiding start in maart 2015. Daarnaast worden diverse workshops en lezingen verzorgd.