| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Orange Gas

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Orange Gas.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
"OrangeGas biedt een totaal concept voor het realiseren van een groengasvulpunt op commerciƫle tankstations, maar ook voor klein- en grootschalige thuistankinstallaties. Binnen het totaalconcept werken we volgens een open model, waarbij de klant keuzes heeft in installaties en exploitatiemodel. Door de goede infrastructuur van ons Nederlandse aardgas netwerk en de verschillende installaties die OrangeGas kan leveren is het realiseren van een vulstation al heel snel mogelijk."
LocatiesDistelweg 113, Amsterdan, gemeente Amsterdam,
Abe Lenstra Boulevard 52-7, Heerenveen, gemeente Heerenveen, FR
Omvangonbekend personen
Producten/dienstenLeveren en installeren van groengasvulpunten, OrangeGas tankpas
Websitehttp://www.orangegas.nl/
Contacthttp://www.orangegas.nl/contact
Duurzaamheid
Missie"OrangeGas biedt een totaal concept voor het realiseren van Groengas vulpunten, hiermee dragen we bij aan het verduurzamen van de mobiliteitsbranche door de sterk verminderde CO2 en NOx concentraties die rijden op Groengas opleveren." (Bron: https://www.facebook.com/OrangeGas/info)
Actief inNoord-Nederland
ResultatenOrangeGas koopt haar groengas in bij uitsluitend Nederlandse projecten.Omdat groengas biologisch wordt opgewekt is het een zeer duurzame energiebron. De uitstoot van CO2, fijnstof en Nox is nihil. Tevens vindt het transport van de brandstof plaats via het reguliere aardgasnetwerk en dit heeft als groot voordeel dat er geen transport met tankwagens naar de tankstations nodig is. Dit is veiliger en milieuvriendelijker.