| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
LikeBikes!

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van LikeBikes!.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
LocatiesHoofdweg 89, Scharmer, gemeente slochteren, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenElektrische fietsen Mobiliteits management Promotie _ reclamefietsen transport stedelijke mobiliteit woon / werk verkeer
Websitehttps://www.beach-cruiser.nl/
ContactLikeBikes! Hoofdweg 89 9616 TB, Scharmer E-mail: info@likebikes.nl Tel: 050 - 7119164 Fax: 084 - 7367830 Mob: 06 - 25035321
KvK02098413
Duurzaamheid
MissieDoor technologische ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving te koppelen aan top-kwaliteit fietsen in alle soorten en maten komt LikeBikes! met hét alternatief voor een dure auto en het trage openbaarvervoer. Door ons te richten op consumenten en bedrijven hoopt LikeBikes! een voortrekker te zijn binnen het energietransitieproces. De elektrisch ondersteunde fietsen van LikeBikes! vallen namelijk binnen het Nationale Fietsplan waardoor wij voor bedrijven en werknemers een aantrekkelijker alternatief vormen.
Actief inNoord-Nederland
DoelenHet komende jaar gaat LikeBikes! zich op de zakelijke markt profileren als de leverancier van hippe, topkwaliteit elektrische fietsen voor bedrijven en werknemers. Door het aantrekkelijk aanbod van deze eigentijdse E-bikes doorbreekt LikeBikes! het stoffige imago van elektrisch ondersteund fietsen en draagt het bij aan het oplossen van het stedelijke mobiliteitsproblematiek.
PresentatiesVerzorgt op verzoek inleidingen, presentaties of gastcolleges over duurzaamheid in de eigen sector, de eigen organisatie of van de eigen producten/diensten.