| Tafelatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
Lentis

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van Lentis.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
Lentis verleent hulp aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Cliënten kunnen bij ons terecht na een verwijzing van een huisarts of specialist. Lentis is ontstaan in 1873 en bestaat vandaag de dag uit verschillende zorggroepen en diensten. Onze vier zorggroepen zijn Lentis, Dignis, Jonx en Forint. Lentis beschikt over zorgvormen die uniek zijn in het Noorden, zoals onze 24/7 crisisdienst voor iedereen uit de provincie Groningen.
LocatiesZuidlaren, gemeente Zuidlaren, DR
Omvang1000 tot 5000 personen
Producten/dienstenGeestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland
Websitehttps://www.lentis.nl
Telefoon088 – 114 00 00
Contacthttps://www.lentis.nl/contact/
Duurzaamheid
MissieOns doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten en patiënten. Als professionals in de zorg, werken we met ziel en zakelijkheid. We zijn betrokken, beschikbaar en betrouwbaar. ‘De mens en zijn verhaal’ is ons uitgangspunt. Hier geven we betekenis aan door ons te richten op vier doelen: - Het versterken van autonomie (eigen regie) - Het vergroten van persoonlijk functioneren - Het vergroten van maatschappelijk participeren - Het verbeteren van de kwaliteit van leven, onder andere door het verlichten van lijden.
Actief inNoord-Nederland