| Transitieatlas | Niet ingelogd | Nieuw account | Inloggen
Logo of foto
KOAC-NPC Groningen

Organisatieprofiel

Dit organisatieprofiel is een eigen publicatie van KOAC-NPC Groningen.
Niet correct? Mail naar helpdesk@noordenduurzaam.nl.
Kengegevens
KOAC•NPC is dé zakelijke dienstverlener met onderzoeksfaciliteiten en deskundigheid op een breed gebied van de mobiliteitsinfrastructuur met de nadruk op wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en dijkbekledingen. De producten kunnen worden onderscheiden in laboratoriumonderzoek, metingen in situ, kwaliteitsbegeleiding van werken, advisering, onderzoek naar het gedrag en de eigenschappen van materialen en constructies onder alle soorten van belasting.
LocatiesLeonard Springerlaan 5, Groningen, gemeente Groningen, GR
Omvang2 tot 10 personen
Producten/dienstenWeginfrastructuur, wegmetingen, integraal beheer openbare ruimte, milieu, kwaliteitsbegeleiding, waterbouw: dijkbekledingen, materiaalonderzoek
Websitehttp://www.koac-npc.com/Flex/Site/Page.aspx?PageID=26613#Groningen
Telefoon088 562 25 11
E-mailinfo@koac-npc.com
Contacthttp://www.koac-npc.com/Flex/Site/Page.aspx?PageID=26613#Groningen
Duurzaamheid
MissieDe missie van KOAC•NPC is om met haar kennis en kunde de onafhankelijke specialistische partner te zijn voor advies en onderzoek naar wegen en bouwmaterialen. Als modern milieubewust bedrijf hebben wij oog voor mens en milieu.
Actief inNoord-Nederland
DoelenIn onze adviezen hebben wij steeds meer aandacht voor oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid, veiligheid, mobiliteit en leefbaarheid.
InitiatievenIntern werken wij hard aan het terugdringen van de milieubelasting door verbetering van werkprocessen, inrichting van werkruimtes en de aanschaf van schone meetauto’s.